dilluns, 22 d’abril del 2013

SETMANA CULTURAL 2013: MONS MITOLÒGICS

Per vuitè any consecutiu celebrem la Setmana Cultural a l'escola Wagner.

Enguany el tema central és la mitologia, l'hem titulat MONS MITOLÒGICS.

Cada cicle treballarà una mitologia diferent, així farem una volta al món per a conèixer tots els antics déus.

 Educació Infantil treballarà el món màgic de la Mitologia Celta. Follets, nimfes, dones d'aigua, fades, trolls,... faran cap a les aules dels més petits de l'escola.

 Cicle Inicial farà un estudi de la mitologia ameríndia: els maies i els asteques.

 Cicle Mitjà es repartirà la feina, tercer es passejaran per la misteriosa i desconeguda mitologia de la Xina. I, quart, es posaran a la pell dels egiptòlegs i investigaran la mitologia egípcia.

Cicle Superior, com no?, passejaran per Grècia i Roma.

Tot això sense oblidar-nos de la col·laboració d'alguns pares i mares  que se n'encarreguen de la decoració de l'escola... Ens morim de ganes de veure-la!!!!

També ens llegiran llegendes mitològiques.


I PER SANT JORDI QUÈ???

Doncs, tranquils, celebrarem Sant Jordi amb la lectura d'un conte cooperatiu que han escrit tots els nens de l'escola. El llegiran i representaran els de cinquè i sisè a la biblioteca de l'escola.

Després del pati, farem intercanvi de llibres a les classes i, un grup de pares i mares, representaran la Llegenda de Sant Jordi als més petits.


Ah! I el divendres, com cada any, el tastet.

Menjars del món, capritxos dels déus: Plats suculents de totes les parts del món elaborats per mares i pares de l'escola faran les delícies dels nostres paladars.

 

US HO PERDREU?????


Si voleu més informació i seguir fil per randa totes les activitats que farem des d'avui mateix i fins divendres 26, us deixem el tríptic perquè l'aneu consultant.